Dags att beställa klubbkäder!

Nu är det möjligt att beställa klubbkläder via Trimtex webshop.
Deadline för beställningar är den 24 mars och preliminär leverans för kläderna är 10 maj.

En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här
Du kan också få tillgång till teamshopen genom att lägga in din teamkod: skellefteaok-1195

VIKTIG information för inloggning – Trimtex har nyligen lanserat en ny version av sin teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in. Klicka på länken för att upprätta ett nytt konto eller logga in (om du redan har ett konto). Efter att du genomfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse.

Kläder för juniorer är subventionerade. Beställer du juniorstorlekar är subventionen redan inkluderad i priset. Är du junior men behöver vuxenstorlekar betalar du ordinarie pris i webshopen men gör avdrag för mellanskillnaden på medlemsavgiften, ifall du inte redan betalat den, eller kontaktar skelleftea.ok@gmail.com så löser vi det.