Det här är

Träningsgruppen för dig som är 13 år och äldre

och kan grunderna i orientering.

Orange-violetta gruppen är en grupp där deltagarna har uppnått olika nivåer (från orange nivå och uppåt). Vid själva orienteringsmomentet/teknikträningen kommer vi ibland att dela upp gruppen utifrån uppnådd nivå hos varje individ för att utmaning och inlärning ska vara så optimal som möjligt för varje person.

Teknikträning

Teknikträning är normalt tisdagar mellan 18.00 och 19.15 ( 75 min för skogskul till gul grupp, 90 min för orange och violett grupp). Samlingsplats varierar, se program för översikt.

Detaljer om samlingsplats skickas ut till deltagare per mail.

Aktuella datum aktiviteter hittar du här ». Uppdateras löpande inför varje aktivitet med samlingsplats.
På teknikträningarna under sommarhalvåret tränar vi sk. grön, vit, gul och orange nivå. För mer info kring de olika inlärningsnivåerna i orientering se svenskorientering.se/borjaorientera »

Motionsorientering

Ett andra träningstillfälle erbjuds under motionsorienteringar som ingår i Vårcupen och Höstcupen.

Info om Motionsorientering ».

Tävlingar

Det rekommenderas varmt att åka ut på tävlingar i Västerbotten eller Norrbotten då det förutom tävlandet är roligt att lära känna andra ungdomar. Det finns möjlighet till tävlingar varje helg under våren. Det finns klasser i alla svårighetsgrader och nybörjare kan delta. Antingen i sällskap av förälder, annan vuxen eller i sällskap ev. en kompis. Hör av er så hjälper vi till med anmälan.

För övrigt tävlingsprogram se www.eventor.se

Väl mött i vår och hör såklart av er om ni har frågor eller funderingar!

Ledare

Jörgen Johansson
Hanna Hedman
Viktor Rönnblom